VÅRA EXTRA’S SE

scrolldown
tune-widget

VÅRA EXTRA’S

Service till återförsäljare
Behöver din bil eller motor regelbundet underhåll? RICA ECM-programvaran är av mycket hög kvalitet, så du är garanterad 100 % återförsäljarservice. Om RICA-programvaran skrivs över av en fabriksuppdatering, kommer RICA-återförsäljaren att installera om den modifierade programvaran utan kostnad. Fabriksuppdateringarna ingår naturligtvis i denna uppdatering!

Bränsleförbrukning
Med alla RICA ECM-uppgraderingar förblir CO2-utsläppen inom ramen för den nuvarande utsläppslagstiftningen. När det gäller miljövänlig körning går vi dock ett steg längre. För vissa fordon minskar koldioxidutsläppen med upp till 15 %, vilket leder till betydligt lägre bränsleförbrukning.

Högsta tillförlitlighet
RICA ECM-uppgraderingar är utformade med stor skicklighet så att fordonets tillförlitlighet inte äventyras (förutsatt att fordonet underhålls på rätt sätt i enlighet med tillverkarens service). Alla prestandaförbättringar ligger inom de maximala toleranserna för motorn och drivlinan.

Kundtjänst och support
Nätverket av auktoriserade RICA-agenter består av märkesrelaterade återförsäljare, oberoende servicespecialister och diagnostikcenter för bilar. Med RICA ECM-uppgraderingar kan du vara säker på att få gratis teknisk support och uppbackning från det etablerade RICA-nätverket. Alla våra agenturer får full uppbackning och stöd från RICA-distributören och RICA Engineering.

Kundtillfredsställelse
Är du inte nöjd trots allt, eller finns det problem med programvaran? Låt oss veta när som helst, vi löser det gärna åt dig!

Rica has 200 dealers worldwide in 29 countries