HOME SE

VÄLKOMMEN TILL RICA SVENSKA

ÄR DU NYFIKEN PÅ MÖJLIGHETERNA FÖR DIN BIL?

scrolldown
tune-widget

Senaste Nytt

news-block

TUNINGLÖSNINGAR FÖR NYA BMW-MODELLER ÄR NU TILLGÄNGLIGA!

Rica tuninglösningar för den nya generationen av F- och G-serier finns nu tillgängliga hos Rica Engineering! (MD1 / MG1 2020, 2021 OCH 2022)

För mer information eller frågor, kontakta oss eller ring oss på +31 174 226 806.


CHIPTUNING PLUS

Få 50 % rabatt på varje tillägg som köps med en Rica Stage Tuning-tjänst! Start/Stop Delete, transmissionsmodifieringar, EGR Delete, DPF Delete, Pops & Bangs och mycket mer!


RICA ISOFTLOADER

Visste du att du kan ställa in din bil själv och ändå hålla 100 % av servicen från återförsäljaren? Det går snabbt, enkelt och säkert med iSoftloader från RICA. Med en enda knapptryckning programmeras lämplig programvara in i ECM. Både Rica-programvaran och originalprogramvaran lagras på iSoftloader. Innan du tar din bil till en återförsäljare för service kan du enkelt ändra ECM-programvaran till dess ursprungliga skick. På så sätt är bilen helt standard under alla service-, underhålls- och reparationsarbeten hos återförsäljaren.

INTERNATIONAL RICA DISTRIBUTÖRER OCH ÅTERFÖRSÄLJARE SÖKES

För RICA är återförsäljarna en oumbärlig länk till kunden. Vi samarbetar med franchisetagare och oberoende bilhandlare.

Klicka på kartan och om det inte finns någon distributör eller återförsäljare i din region är du välkommen att skicka ett meddelande till oss.

RICA Engineering väljer sina återförsäljare på grundval av yrkeskompetens och expertis. På så sätt kan vi garantera hög kvalitet, optimal service och tillförlitlighet för våra produkter.

dealer-widget

Rica has 200 dealers worldwide in 29 countries