OM RICA SE

scrolldown
tune-widget

OM RICA

Rica Engineering har sedan 1992 utvecklat unik programvara för omprogrammering (chiptuning) av motorstyrningen i alla bilar och motorer (för diesel och bensin). Vi exporterar också tuningprodukter till över 30 länder världen över genom ett nätverk av återförsäljare och tuningcenter.

I vår FoU-anläggning i Nederländerna utvecklas den bästa mjukvaran för bilar med hjälp av mycket avancerad teknik. Hela motorstyrningen av en bil eller motor är perfekt tack vare vår programvara. Att vi är riktiga proffs återspeglas bland annat i våra framgångar inom professionell motorsport. Kort sagt, med vår programvara får din bil eller motor optimala prestanda.

RICA-mjukvaran (RICA ECM-uppgradering) förbättras ständigt. Alla bilars och produkters prestanda kontrolleras och mäts på vår MAHA 4WD power testbänk. Den är lämplig för bilar med upp till 850 hk. Vi garanterar att den ursprungliga RICA ECM-uppgraderingen inte orsakar några skador på din bils motor eller växellåda. Med chiptuning från RICA får din bil eller motor därför full service från återförsäljaren. Om till exempel RICA-programvaran skrivs över under underhållet av din bil hos återförsäljaren, boka en tid hos oss så att den kostnadsfritt modifierade versionen programmeras om. Om något inte passar dig eller om du har några frågor/anmärkningar kan du kontakta oss när som helst!

Inställningar utförs av RICA Engineering, RICA-återförsäljare eller av dig själv när du köper iSoftloader.
Med RICA ECM-uppgraderingen väljer du professionalism, hög kvalitet, optimal service, tillförlitlighet och säkerhet.
RICA: den världsledande specialisten på chiptuning!

Mer kraft
Mer vridmoment
Högsta tillförlitlighet
Intern utveckling av programvara
Testad på egen rullande väg
Kundtjänst och support

Rica has 200 dealers worldwide in 29 countries